De helende kracht van zonlicht

Wist je dat jou waarschijnlijk tot op heden nooit de waarheid is verteld over een van de meest krachtige – en toch steeds weer vergeten – helende nutriënten die er op de wereld bestaan? Het is zelfs zo erg dat gezondsheidsgroeperingen de laatste dertig jaar hun best hebben gedaan om jou te overtuigen deze voedingsstof toch vooral te mijden. Hoe? Door je te laten geloven dat ze kanker veroorzaakt!

Maar de waarheid is even anders. Er is veel bewijs dat deze voedingsstoffen juist veel ernstige ziekten voorkomt of de werking ervan op zijn minst terugdringt.

Voorbeelden ervan zijn: prostaatkanker, borstkanker, osteoporosis, depressie, schizofrenie, diabetes […]

Je wilt vast meer weten over deze nutriënt.

Er kan in elk geval geen patent op worden genomen en het kan ook niet met winst worden verkocht. Ik durf te stellen dat juist dit de reden is dat er zo negatief over is geschreven.

Wat het is? -> ZONLICHT

Natuurlijk, gezond zonlicht stelt je lichaam in staat vitamine D aan te maken, hetgeen letterlijk van levensbelang is. Recent onderzoek toont aan dat juist het niet krijgen van voldoende zonlicht extreem gevaarlijk is voor je gezondheid. Het resultaat van een tekort aan zonlicht betekent een tekort aan vitamine D hetgeen chronische ziekten veroorzaakt.

Een veilige, redelijke hoeveelheid zonlicht doet wonderen voor je gezondheid en maakt veel conventionele therapieën onbelangrijk.

Site beheerder Mike Adams van NaturalNews had een interview met Dr. Michael Holick, een van werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van vitamine D en zonlicht. In “The Healing Power of Sunlight” spreekt hij over zijn fascinerende onderzoek. Een aanrader om te lezen!

Meer informatie:
The Healing Power of Sunlight (Adobe PDF formaat)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *